maanantai 27. maaliskuuta 2017

Tota on ihan must- juttu kokeilla

Säästää kuukausittain rahaa ilmaisella puhelinsovelluksella


Kuvahaun tulos haulle laskuni.fi
Tamperelainen Olli on yksi lukuisista käyttäjistä, jotka ovat tämän kevään aikana ottaneet käyttöön Laskuni.fi-sovelluksen, joka lupaa pitää käyttäjänsä talouden hallinnassa.


Mieluisa käyttökokemus on helpottanut Ollin arkea rutkasti.


- Minulla on ongelmia nimenomaan laskujen muistamisen kanssa. Saan noin viisi laskua kuukaudessa, eli periaatteessa sen ei pitäisi mahdoton homma olla. Silti jostain syystä laskut unohtuvat ja maksan vuoden aikana ison määrän muistutuslaskuista tulleita ylimääräisiä summia.
Testikäyttäjänä toiminut Olli kertoo aluksi olleensa skeptinen sovelluksen suhteen.
- Minä olen aina aika varuillani, kun johonkin pitää laittaa henkilötiedot. Nopeasti kävi kuitenkin ilmi, että tässä sovelluksessa käytetään samanlaisia turvallisuuskäytäntöjä kuin esimerkiksi nettipankeissakin.

Maksuongelmat kuriin
Laskuni.fi-sovelluksen tarkoituksena on keskittää kaikki laskut yhteen paikkaan. Käyttäjä pystyy tilaamaan hänelle tulevia laskuja mobiilisovellukseen, joka muistuttaa eräpäivistä ja pitää huolen siitä, ettei laskujen maksaminen myöhästy. Sovelluksessa on myös lukuisia muita keinoja saada taloudenhoito kuriin.
- Minua helpottaa se, että kaikki laskuni ovat nyt taskussani, eli puhelimessa. Olen tehnyt sovellukseen kansioita, joihin otan myös kuvia tärkeistä kuiteista ja muista papereista, joiden tiedot haluan pitää tallessa.

Rahallinen hyöty
Suurin hyöty on kuitenkin rahallinen. Sovellus on ottanut käyttöön kaupan kanta-asiakkuuksista tutun menetelmän ja maksaa käyttäjilleen bonusta vastaanotetuista laskuista.
- Hullultahan se kuulosti aluksi - se, että saisi rahaa laskuista. Bonuksia kuitenkin kertyy ja ne voi siirtää sitten omalle tilille. Merkittävin hyöty on kuitenkin ollut siinä, että säästän nyt aina sen pari euroa, jonka ennen maksoin siitä, että lasku ylipäätään toimitettiin minulle.
En tiennyt, että paperilaskutkin maksavat.

Laskuni.fi-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi puhelimen sovelluskaupasta. Kaikki sovelluksen perustoiminnot ovat käyttäjilleen maksuttomia ja tarjolla myös verkossa osoitteessa www.laskuni.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti