23 elokuuta, 2019

30 km vom Zentrum von Helsinki ist nach der Legende befindet, ein riesigen Goldschatz - jetzt eine deutsche Schreiner Planung, Berge zu versetzen, sich zu finden.























Lemminkäisen temppelille johtava luola on jälleen auki - legendaarisen kulta-aarteen metsästys jatkuu Sipoossa.


Hän on Robert puuseppä Saksan Düsseldorfista, kadonneen aarteen metsästäjä. 
Hän saapui muutama viikko sitten Suomeen kahden paimenkoiransa kanssa ja perusti leirin. Mitä ihmettä miekkonen puuhaa. Asenne on kohdallaan, ja tavoite kova: siirtää vuorta!  Mutta miksi ihmeessä Kyypelinvuoren sisälle pitää päästä?

Ior Bock alias Holger Svedlin surmattiin kotonaan Helsingin Munkkiniemessä lokakuussa 2010, mutta Bockin suvun tuhatvuotinen legenda elää ja kiehtoo 

edelleen mieliä. Se on saaga Lemminkäisen temppelistä; kertomus aarteesta:

Kyypelinvuoren uumenissa on kalliosali ja spiraalin muotoon louhittuja sivusaleja täynnä aarteita. Pääsy temppeliin suljettiin vuonna 987 kallio- ja maamassoilla ja ”vesilukolla”.

Legenda tuo joka kesä Gumbostrandiin eli ”Akanpesänrantaan” löytöretkeilijöitä 
eri puolilta maailmaa.
Temppelin suuaukon pitäisi olla siinä, mihin tarinan akka putosi surmakalliolta. Paikka onkin ilmiselvä. Valtavat siirtolohkareet muodostavat portin vuoren sisään.


Robertin käsityksen mukaan temppelin aarre on kultaa. 
Kyse on silti isommasta asiasta. Ei omaisuudesta, vaan maapallon akselin kulmasta, joka siirtyi ammoin paikoiltaan, kun suuri määrä diamagneettista kultaa Kyypelinvuoren alla eristi magneettisen Pohjoisnavan.

– Jos kulta saadaan pois temppelistä, Maapallon akseli palaa entiselle paikalleen, Robert uskoo.

Kommentoin Robertin uskoa magneettisen Pohjoisnavan siirtymiseen:
Jotain outoa tapahtuu maapallon huipulla, kerrottaan tuoreessa Nature-tiedelehdessä. Magneettinen pohjoisnapa liikkuu Kanadasta kohti Siperiaa vauhdilla, joka pakottaa asiantuntijoita muuttamaan etuajassa mallia, 
jonka mukaan muun muassa Google Maps -karttapalvelu toimii.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti