tiistai 17. tammikuuta 2017

Kiinalaiset tykkää Nokiasta

Nokia 6 -puhelinta varattu ennakkoon jo yli miljoona

Kiinalaisen JD.com-verkkokaupan laskurin mukaan tiistaina kello 12.45 jo yli miljoona asiakasta on varannut suomalaisen HMD:n uuden Nokia 6 -puhelimen.
Varaus ei ole sitova, mutta maksaa Phonearena.com-sivuston mukaan noin 9 euroa. Summa hyvitetään lopullisen kaupan yhteydessä.

Myynnin on tarkoitus alkaa ylihuomenna 19. tammikuuta. JD.com-verkkokaupassa toimitettujen puhelinten todellinen määrä on usein selvästi varausmäärää pienempi. Varausmäärä kuvastaa kuluttajien kiinnostusta puhelinta kohtaan.

Nokian matkapuhelinbrändin lisensoinut espoolaisyritys HMD Global Oy toi myyntiin ensimmäisen Nokia-merkkisen älypuhelimensa Kiinassa markkinan suuren koon vuoksi. Puhelimen voi ostaa ainoastaan kiinalaisesta JD.com-verkkokaupasta.
Nokia 6 maksaa 1699 juania eli 233 euroa. Vuoden ensimmäisellä puoliskolla HMD aikoo esitellä vielä useita uusia Nokia-puhelimia eri hintatasoilla ja eri markkinoilla.
Nokia 6 -puhelimessa on 5,5-tuuman HD-näyttö, jota suojaa Gorilla Glass. Puhelimen prosessorina on Snapdragon 430 ja radiona X6 LTE -modeemi.
Puhelimessa on 4 gigatavua käyttömuistia ja 64 gigatavua tallennustilaa. Käyttöjärjestelmänä on uusi Android Nougat.
Takaosan kameran kennon tarkkuus on 16 megapikseliä ja edessä olevan kameran 8 megapikseliä. Takakameran valovoima on f/2,0.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti