25 heinäkuuta, 2016

Onkohan mies OIKEESTI kiinnostunut, vai...

Naisen ei ole helppo havaita, onko miehen kiinnostus aitoa.

Parisuhde-ekspertti Lauren Francesin mukaan sen voi kuitenkin tunnistaa muutamista merkeistä.

Kuvahaun tulos haulle kiinnostunut mies

 Ennen ensitreffejä
On hieno asia, jos toinen ei arastele ottaa yhteyttä. Mutta varo liikaa tyrkyttämistä. Jos hän alkaa soitella tai tekstailla jatkuvasti heti, kun on saanut numerosi vaikkapa netin kautta ja ette ole vielä tavanneet, on hänellä todennäköisesti mielessään vain seksi. Mies, joka on kiinnostunut oikeasta suhteesta kanssasi ja on valmis kumppanuuteen, ei painosta tai tyrkytä. Hän haluaa tavata sinut ensin ja tutustua.

 Ensimmäisillä treffeillä
Frances suosittelee temppua, jolla kiinnostusta saa tutkailtua jo ensitreffeillä. Hänen mukaansa mieheltä kannattaa kysyä suoraan ja varoittamatta, uskooko hän johonkin sinulle tärkeään asiaan. Se voi olla esimerkiksi suurin unelmasi tai tavoitteesi, avioliitto tai vaikkapa sirkukseen karkaaminen. Temppu voi kuulostaa yksinkertaiselta, mutta Francesin mukaan se toimii jos vain olet valmis kuuntelemaan vastauksen. Ekspertin mukaan mies on rehellisimmillään ensimmäisillä treffeillä. Jos hän silloin kertoo, ettei halua mennä naimisiin tai usko rakkauteen, hän myös on sitä mieltä.

 Toisilla tai kolmansilla treffeillä
kannattaa kiinnittää huomiota siihen, kuinka nopeasti hän haluaa tavata sinut uudestaan. Se paljastaa, kuinka kiinnostunut mies oikeasti on. Jos kiinnostus on aitoa, lisääntyvät yhteydenotot ja romanttiset eleet tapaamisten myötä. Tekstiviestejä ja sähköposteja tulee enemmän. Aidosti kiinnostunut mies ei myöskään painosta seksiin, vaan antaa aikaa ja panostaa siihen että tutustutte kunnolla.

 Suhteen edetessä
Muutamien tapaamisten jälkeen kiinnostuksen saa selville siitä, mistä toinen puhuu. Jos mies vain kehuu ulkomuotoasi ja sitä kuinka seksikkäältä näytät, tai kuvailla omia seksimieltymyksiään, on helppo arvata millä mielellä hän on liikkeellä. Mies, joka haluaa seurustelusuhteen kanssasi alkaa puhua vakavammista aiheista, kuten vaikkapa tavoitteista ja tulevaisuudensuunnitelmista.
Francesin mukaan mies, joka on vakavissaan, haluaa tässä vaiheessa kartoittaa onko toinen samoilla linjoilla hänen kanssaan. Hän ei halua tuhlata aikaansa ja nähdä vaivaa, jos toisesta ei ole hänen kaipaamakseen kumppaniksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti