19-vuotias bloggari on nyt pidätetty.       Weibo-kirjoituksen yhteydessä oli video, jossa nainen keikisteli hotellihuoneessaan bikineissä.

Weibo-kirjoituksen yhteydessä oli video, jossa nainen keikisteli hotellihuoneessaan bikineissä.
Nimellä Qianjin Yeye esiintyvä 19-vuotias kiinalaisnainen tarjosi Twitteria vastaavassa Weibossa ilmaista seksiä hotellihuoneessaan Sanya Hiltonissa Kiinassa Hainanin saarella.
Kirjoituksessa oli huoneen numero ja hotellin tarkka osoite. Mukana oli myös video, jossa nainen poseerasi bikineissä hotellihuoneensa sängyllä.
1.3. tehty kirjoitus alkoi levitä netissä kulovalkean tavoin. Pian hotellin aula täyttyi miehistä, jotka olivat tulleet paikalle ilmaisen seksin toivossa.
Paikallisten tiedotusvälineiden mukaan miehiä tuli useita satoja. Osa hiippaili omatoimisesti peremmälle ja koputteli huoneen 6316 ovea, osa tyytyi kyselemään Hiltonin vastaanotosta pääsyä naisen huoneeseen.
Sanya Hilton on viiden tähden hotelli suositulla Hainanin turistisaarella.
Sanya Hilton on viiden tähden hotelli suositulla Hainanin turistisaarella. 
Nainen luikki karkuun
Hotelli soitti paikalle poliisit. He tekivät valituksen naisasiakkaastaan. Mutta poliisin tullessa paikalle - noin kaksi tuntia naisen nettikirjoituksen jälkeen - nainen oli jo kirjautunut ulos hotellista ja poistunut. Paikalla oli vain joukko pettyneitä miehiä.
Hainanin poliisin lausunnon mukaan nainen löydettiin seuraavana päivänä toisesta hotellista läheltä lentokenttää. Hänet pidätettiin prostituutiosta syytettynä. Hän sai syytteen myös Hiltonin bisneksen häiritsemisestä.
Hän sai 15 päivän vankilatuomion ja 500 juanin eli noin 63 euron sakot. Myös hänen sosiaalisen median tilinsä suljettiin. Tuomio oli "lempeä", eli pienin mahdollinen.
Nainen puolusteli tekoaan sanomalla, että kirjoitus oli tarkoitettu vitsiksi. Se vain vähän karkasi käsistä.