perjantai 29. joulukuuta 2017

Kiinalaisessa horoskoopissa alkaa Koiran vuosi.

Patsas pystytettiin kauppakeskuksen edustalle Taiyuanissa 29. joulukuuta 2017.
Pohjois-Kiinassa sijaitseva ostoskeskus on pystyttänyt valtavan koirapatsaan, jonka ulkonäkö tuo hakematta mieleen Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin.
Patsaalla kunnioitetaan pian alkavaa kiinalaista Koiran vuotta.

Trump, kuten hänen edeltäjänsä George W. Bush ja Bill Clinton, on kiinalaisessa horoskoopissa koira. Kiinalaisen astrologian mukaan koiran merkeissä syntyneet ovat erittäin uskollisia, suoria ja oikeudenmukaisia. Toisaalta he voivat olla myös itsepäisiä, ärsyttäviä ja kiivasluontoisia.

                        Kiinalainen katugrilli, jossa voit valita grillattavan koiran
Koiranliha on Kiinassa perinteinen herkku.
Kommentoin:
Kiinalaisten osoitus kunnioituksesta henkilölle koiran muodossa avautuu parhaiten, kun tietää, että heidän mielestään koirat ovat olemassa syömistä varten.
Kiinassa keskustelu koirien kohtelusta kiihtyy lemmikkien suosion myötä.
Kiinassa on monia vapaaehtoisin voimin toimivia koiratarhoja Tarhassa asustaa yleensä noin 450 koiraa, joita hoitaa muutama palkattu ihminen, muut ovat vapaaehtoisia. Osa koirista on suuria ja keltaisia, epämääräistä rotua. Ne ovat ruuaksi kasvatettuja koiria, jotka on saatu pelastettua koiranliharekoista. 
Koiranlihanvälittäjät varastavat jopa lemmikkikoiria lihatuotantoa varten. Koiranlihasta ollaan Kiinassa montaa mieltä. Sen syömistä puolustellaan edelleen pitämällä tapaa perinteenä, jota on oikeus harjoittaa. Toisaalta sen katsotaan olevan brutaali, vanhanaikainen tapa, jota kiinalaisten tulisi hävetä muun maailman edessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti