1 800 euron pizza, Industry Kitchen, New York
Voi pohtia miten pitsansyöjän elimistö selviää lehtikullasta.
Se on tilattava kaksi päivää etukäteen. Pitsa tuli ravintolan listoille viime vuonna ja kauppa on käynyt kuulemma harvakseltaan, mutta käynyt kuitenkin.
Pieni vinkki: kerää neljä muuta kaveria kasaan ja syökää jokainen yksi siivu, 360 euroa kappale.
700 euron hampurilainen, Burger Brasserie, Las Vegas
777-hampurilainen ei ole kooltaan suuri, mutta hinnaltaan on.
Hinta on siis 777 dollaria, noin 700 euroa.
Sillä saa burgerin sisään Koben härkää ja Mainen hummeria, parmakinkkua, karamellisoituja sipuleita ja Ranskasta tuotua Brie-juustoa.
Päälle ruiskutetaan 100 vuotta vanhaa balsamiviinietikkaa.
22 000 euron taco, Grand Velas Los Cabos Resort, Meksiko
Tässä 22 000 euron meksikolaisessa välipalassa jopa maissitortillan jauhojen joukkoon on laitettu kultahippuja. (FRIDA RESTAURANT)
Jälleen kerran Koben härkää. Lisäksi langustinpyrstöä, beluga-kaviaaria, mustalla tryffelillä maustettua brie-juustoa, chilipippureita ja pieni loraus Ley .925-tequilaa, kaktusviinojen aatelia. Ja mielikuvituksettomasti kultakoristeita.
1 700 euron donitsi, Dum Dum Donutterie, Lontoo
Kun cronut tulee ulos uunista, päälle laitetaan lisää suklaata, ja jälleen kerran kultahippuja. Päällysteeseen lisätään myös kristallisoitua vaalenpunaista shampanjakaviaaria, mitä se lieneekään.
Cronut päällystetään kullalla. Dum Dum Donutterie vihjaa, että lisää erikoisen kalliita donitseja on tulossa. (GETTY IMAGES)
Onko se donitsi vai kroisantti? Oikeastaan kumpikin. Sitä kutsutaankin nimellä cronut. Se on tehty sahramilla uutetusta mustavalkoisesta kroisanttitaikinasta. Seassa on tahitilaista vaniljaa ja Amedei Porcelana -suklaata, usein maailman kalleimmaksi väitettyä.Kun cronut tulee ulos uunista, päälle laitetaan lisää suklaata, ja jälleen kerran kultahippuja. Päällysteeseen lisätään myös kristallisoitua vaalenpunaista shampanjakaviaaria, mitä se lieneekään.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti