keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Suomalaisille jo 331 miljoonaa Eurojackpot:ista

Suomeen on tullut jo kuusi Eurojackpot-päävoittoa.
Suomi on onnettaren suosikkimaa, kun Eurojackpotin voittonumeroita arvotaan.

Suomeen on tullut jo kuusi Eurojackpot-päävoittoa.Päävoitto osuu Suomeen useammin kuin pitäisi. Nyt Veikkauksella on tehty vielä tarkempia laskelmia asiasta.
Laskelmat puhuvat hurjaa faktaa siitä, kuinka kovaa luokkaa suomalaisten Eurojackpot-onni on. Peräti viidennes Eurojackpotin voittoeuroista on osunut Suomeen, vaikka peliä pelataan Suomen lisäksi peräti viidessätoista maassa.
Voittojen määrä onkin huomattavasti isompi kuin suomalaisten raksimien kuponkien määrä. Kun kaikki Eurojackpotiin pelatut eurot lasketaan yhteen, tulee suomalaisen pelikansan osuudeksi noin 13,1 prosenttia. Mutta voitoissa Suomi-voittajien osuus onkin jo 19,9 prosenttia.

- Suomessa on selkeästi ollut onnea pelin kanssa. Tässä suhteessa olemme Hannu Hanhia, Veikkauksen tiedottaja Tero Talaslahti naurahti.

Kuusi päävoittoa
Kaikkiaan Eurojackpot-voittoja on tullut Suomeen peräti 331 miljoonaa euroa. Hurjaa summaa on kiittäminen valtavista päävoitoista, joita Suomeen on napsahtanut jo kuusi. Viimeisin voitto osui viime perjantaina Kotkaan, jossa joku onnekas rikastui 23,3 miljoonalla eurolla.
Eurojackpotin yhteenlaskettu liikevaihto Suomessa on 440 miljoonaa euroa
 
Voittoennätystä pitää hallussaan Tshekki, jonne osui hiljattain 90 miljoonan euron päävoitto. Voitosta tekee kuitenkin kimurantin se, että kyseisen jättipotin voittaja ei ole edelleenkään ilmoittautunut ja aikaa ei ole loputtomiin: tshekkiläisten sääntöjen mukaan voittajan on ilmoittauduttava kesäkuun loppuun mennessä.
Jos tshekkiläistä voittajaa ei näy eikä kuulu, tulee 90 miljoonaa uusjakoon ja suomalaisetkin pääsevät tavoittelemaan tätä hirviöpottia uudestaan. Suomalaisten onnella on hyvinkin mahdollista, että 90 miljoonaa saisi uuden kodin Suomesta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti